AIKA Lypromax collagen koirille 40 kaps

Nivelten aineenvaihdunnan tukemiseen koirille ja kissoille nivelrikon yhteydessä
Pakkauskoko:
40 kaps
Markkinoija:
Biofarm Oy
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
341138
38,12 €
1 732,73 € / 0.0220
Lypromax collagen täydennysrehu on koirille ja kissoille suunniteltu erikoisruokavalio nivelten aineenvaihdunnan tukemiseen nivelrikon yhteydessä.
Koirat ja kissat: 1 kapseli / päivä. Ei tiineille eläimille. Kapselin sisältö voidaan annostelun helpottamiseksi sekoittaa ruokaan. Suositeltava käyttöaika aluksi 3 kuukautta. Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä ja käyttöajan pidentämistä.
Lypromax collagen sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia (b-2Cool® 40 mg / kapseli), omega-3 rasvahappoja, eikosapentaeenihappoa (EPA) ja E-vitamiinia. Kollageeni on tärkeä kehon proteiini ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. Tyyppi II kollageenia on pääasiassa niveltä ympäröivissä rustoissa.
Omega-3-rasvahapot toimivat solukalvojen rakenneosina, niillä on myös tulehduksenvastaisia ominaisuuksia. E-vitamiini on antioksidantti.
Kylmäkäsitelty ja lyofiilisoitu Uuden-Seelannin viherhuulisimpukkajauhe (Perna Canaliculus), Omega-3 jauhe, Kollageeni II (denaturoimaton b-2Cool®), Magnesiumstearaatti.
Kapselin kuori: Gelatiini.
Ravintoaineet: Valkuainen 38 %, Raakarasva 10 %, Tuhka 10 %, Omega 3-rasvahapot 3,3 %, Eikosapentaaeenihappo 1,3 %.
Lisäaineet: Ravitsemukselliset lisäaineet: E-vitamiini/kaps. 45 000 mg/kg.
Teknologiset lisäaineet: paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi)
Ei tiineille eläimille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

40 kapselia