TERVETULOA PALVELEVAAN HOLLOLAN APTEEKKIIN!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toimittaa teille nopeasti reseptilääkkeenne. Saatte lisäksi ammattilaisten palvelevaa apua itsehoitolääkkeiden, terveydenhoidon tarvikkeiden ja apteekkikosmetiikan valinnassa. Apteekimme sijaitsee Prisma-keskuksessa, joten asiointi onnistuu helposti muiden päivittäisostosten ohella.

apteekkari
Päivi Pelkonen, apteekkari, farmasian tohtori
-
 

APTEEKIN TOIMINTA

Tehtävämme on osana terveydenhuoltoa vastata lääkkeiden saatavuudesta ja neuvoa lääkkeiden oikeaa ja turvallista käyttöä hyvän lääkehoidon toteuttamiseksi.
Toimitusvarmuutemme on ollut viime vuosina n. 99%.
Hollolan apteekki muutti syyskuussa 2017 uusiin tiloihin Prisma-keskukseen (Kansankatu 8).
Apteekin kehittäminen jatkuu edelleen palvelujen ja toiminnan parantamisella. Panostamme henkilökuntamme jatkuvaan kouluttamiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme ammattitaitoista, ajanmukaista ja ystävällistä palvelua.
Nojaudumme työssämme apteekkitoiminnan eettisiin ohjeisiin johtotähtenämme turvallinen, tehokas ja korkeatasoinen lääkejakelu Hollolan alueella.

APTEEKIN HISTORIASTA

Hollolan Apteekki on toiminut itsenäisenä apteekkina vuodesta 1982. Sitä ennen se kuului Kosken apteekin alaisuuteen Salpakankaan lääkevarastona. Hollolan apteekkarina toimi 1982-2003 apteekkineuvos Reijo Leinonen ja vuosina 2003-2017 apteekkineuvos Tapio Rytilä. Nykyinen apteekkari Päivi Pelkonen aloitti Hollolan apteekissa 20.1.2017.

apteekki
 
-

APTEEKKI TYÖPAIKKANA

Apteekissamme työskentelee vakinaisesti yhteensä noin 20 henkilöä: apteekkari, proviisori, farmaseutteja, farmanomeja, kosmetologeja, lääketeknikkoja, teknisiä työntekijöitä ja apteekin siivooja.

Apteekkari johtaa apteekkia, vastaa sen toiminnan jatkuvasta kehittämisestä sekä taloudellisesta resursoinnista. Apteekkari ylläpitää myös apteekin yhteiskuntasuhteita ja yhteyksiä muuhun terveydenhuoltoon.

Proviisori vastaa työnjohdollisista tehtävistä, henkilökunnan koulutuksesta ja laadunvalvonnasta. Hän on myös mukana asiakaspalvelussa ja vastaa sen sujuvuudesta. Proviisori toimii apteekin hoitajana apteekkarin poissaollessa.

Farmaseutti toimii asiakaspalvelussa ja varmistaa, että asiakas osaa lääkkeensä oikean ja turvallisen käytön. Farmaseutti valmistaa apteekissa tehtävät lääkärien määräämät lääkevalmisteet.

Farmanomi palvelee itsehoitoasiakkaita apteekin palveluvalinnassa ja auttaa asiakkaita farmaseuttien kanssa sopivan valmisteen valinnassa.

Kosmetologi antaa opastusta ihonhoitoon liittyvissä asioissa ja auttaa asiakkaita näiden omalle ihotyypille sopivien tuotteiden valinnassa.

Tekninen työntekijä ja lääketeknikko hoitavat apteekin teknisiä ja tukitehtäviä kuten tilauksia, varaston valvontaa ja laskutusta. Lisäksi he ovat asiakaspalvelussa apteekin kassalla.

Apteekin siivooja huolehtii apteekin siisteydestä sekä työasujen huollosta.

 

APTEEKKI HARJOITTELUPAIKKANA

Oletko kiinnostunut apteekista harjoittelupaikkana?

Nykyaikainen apteekkimme ja yhteen hiileen puhaltava ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa hyvät puitteet työharjoittelulle.

Jos olet koululainen, voit tulla meille tutustumaan työelämään (TET). Otamme TET-harjoitteluun yhden koululaisen kerrallaan.

Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä apteekissamme, kannattaa kysellä paikkaa seuraavaksi kesäksi ennen joulua. Etusijalla ovat hollolalaiset farmasian alalle suuntaavat tai alaa jo opiskelevat.

Farmaseutti- ja proviisoriopiskelijoille tarjoamme harjoittelupaikan opintoihin kuuluvaa pakollista harjoittelua varten. Pääsääntöisesti otamme oppilaaksi yhden farmasianopiskelijan kerrallaan. Kevään harjoittelupaikkaa olisi hyvä hakea jo edellisenä syksynä, mieluiten elokuun loppuun mennessä. Syksyn harjoittelupaikkaa varten hakemus kannattaa jättää huhtikuun loppuun mennessä.

Ota yhteyttä!

Proviisori Heli Kekki
heli.kekki (a) apteekit.net
Hollolan Apteekki
puh. (03) 878 610

Sertifikaatti

Hollolan apteekilla on Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat (Suomen Yritysvaliot Oy:n tutkimus). Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatti myönnetään vain yrityksille, jotka ovat saaneet eniten arvostusta oman toimialansa asiakkailta omalla paikkakunnallaan. Yritykset eivät voi vaikuttaa kysymysten asetteluun tai lopputuloksiin. Siksi sertifikaatti kertoo todistetusti tyytyväisimmistä asiakkaista. Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat™ -sertifikaatin myöntää Suomen Yritysvaliot Oy.