Apteq Melatoniini Comp 1,9 mg 30 tabl

Virkistäviin uniin.
Apteq Melatoniini Comp on yhdistelmävalmiste, jolla on nopea ja pitkäkestoinen vaikutus.
Melatoniinin luonnollista eritystä voivat häiritä esim. stressi, ikääntyminen, vaihdevuodet, masennus, vähähiilihydraattinen ruokavalio, vähäinen liikunta, aikaerorasitus ja alkoholin runsas käyttö. Häiriöt melatoniinin tuotannossa johtavat usein nukahtamisvaikeuksiin ja unen laadun heikkenemiseen. Levottomuus ja heräily aamuyön tunteina ovat yleisimpiä unen laadun häiriöitä.
Auttaa nukahtamaan – Vahva ja nopeavaikutteinen melatoniini
Apteq Melatoniini Comp tableteista melatoniini vapautuu nopeasti ja auttaa näin lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniinille vahvin näyttö on nimenomaan nukahtamisajan lyhentämisessä. Yhdessä tabletissa on 1,9mg melatoniinia.
Vaikuttaa aamuyöhön asti – Pitkävaikutteinen L-teaniini
Myöhemmin aamuyön tunteina vaikuttava L-teaniini saavuttaa plasma pitoisuuden huipun veressä noin yhden tunnin kohdalla. Tämän jälkeen L-teaniini läpäisee veri-aivoesteen
Pakkauskoko:
30 tabl
Markkinoija:
Fennogate Finland Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
9238171
10,90 €
Lyhentää nukahtamisaikaa. Nopea ja pitkävaikutteinen.
Aikuisille ½-1 tablettia vuorokaudessa. 1-2 tuntia ennen nukkumaan menoa, kuitenkin viimeistään klo 23. Paras tulos saavutetaan ottamalla Apteq Melatoniini Comp säännöllisesti, useina peräkkäisinä iltoina ja aina samaan aikaan.
Tabletti:
Raikas mintunmakuinen purutabletti. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.
Suositeltu vuorokausiannos ½ - 1 tabletti sisältää:
Melatoniinia 0,95-1,9 mg ja L-teaniinia 25-50 mg
Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), L-teaniini, täyteaine ( maissitärkkelys), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat),melatoniini, piparminttuaromi.
50.00mg TEANIINI: L-TEANIINI
1.90mg MELATONIINI
Sisältää makeutusaineita. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisia ainesosia.
Melatoniinia ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)