Ale

EUCERIN DermCLEAN Cleansing Gel puhdistusgeeli 200 ml

Mieto ja tehokas geeli, joka poistaa epäpuhtaudet, talin ja meikin sekä auttaa ihoa hengittämään paremmin. Puhdistusgeeli päivittäiseen käyttöön, päivällä ja illalla

Hellävarainen, mieto ja tehokas

Hyaluronihappoa sisältävä puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle

Sopii myös herkälle iholle.

Sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa 

Ilman hajusteita, väriaineita ja alkoholia

Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2151413
Tarjoushinta 12,65 € Normaalihinta 14,90 €
84,33 € / l

DermatoCLEAN Cleansing Gel on mieto, mutta tehokas geelipuhdistusaine, joka poistaa epäpuhtaudet ja meikin kuivattamatta ihoa.

Puhdistusgeelissämme yhdistyy erityisen mieto puhdistuskompleksi hyaluronihapon ja muiden luonnollista alkuperää olevien kosteuttavien ainesosien kanssa, jotka auttavat ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa. Se antaa iholle puhtaan, pehmeän ja raikkaan tunteen.

DermatoCLEAN Cleansing Gel on täydellinen puhdistustuote päivittäiseen käyttöön normaalille ja sekaiholle, joka on kliinisesti ja dermatologisesti todistettu sopivaksi herkälle iholle.

Puhdista aamulla ja illalla: Kostuta kasvot, kaula ja dekoltee. Vaahdota geeliä käsisssäsi ja hiero kevyesti ihoon sormenpäilläsi. Huuhtele huolellisesti vedellä.

1. Puhdista

Puhdista iho millä tahansa sopivalla aamu- ja iltapuhdistustuotteella:

- DermatoCLEAN Cleansing Gel - ihmisille, joilla on normaali iho / sekaiho / herkkä iho tai niille, jotka haluavat puhdistusgeelin

- DermatoCLEAN Mild Cleansing Milk - ihmisille, joilla on kuiva ja herkkä iho tai niille, jotka haluavat puhdistusemulsion, jossa on kermainen koostumus 

- DermatoCLEAN Micellar Foam - ihmisille, joilla on normaali iho / sekaiho / herkkä iho tai niille, jotka haluavat vaahtomuodossa olevia misellipuhdistustuotteita

- DermatoCLEAN Misellivesi - ihmisille, joilla on normaali / sekaiho / herkkä iho tai niille, jotka haluavat käyttää misellivettä puhdistusrutiinissaan.

2. Virkistä

Virkistää ihoasi DermatoCLEAN Tonerilla.

3. Päivittäiseen ihonhoitoon

Jatkossa käytä sopiva päivä- tai yövoide ja silmänympärysvoide.

4. Aurinkosuoja

Kun ihosi on alttiina auringonvalolle vähän pidempään, anna iholle lisäsuojaa Eucerinin aurinkovoidesarjan kasvotuotteilla.

200 ml

Ilman hajusteita, väriaineita ja alkoholia