Eucerin HF+ELASTICITY 3D Serum seerumi 30 ml

Syvien juonteiden hoitoseerumi, joka häivyttää myös ikääntymisestä johtuvia läiskiä

Eucerinin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum on kevyt ja kosteuttava ikääntymisen merkkejä ehkäisevä hoitotuote, joka dermatologisten tutkimusten innoittamana hoitaa tehokkaasti kaikkia ihon ikääntymisen kolmea tekijää:

1. Ikääntymisestä johtuvat läiskät: Koostumus sisältää tiamidolia. Ainoastaan Eucerinin hoitotuotteista löytyvä tiamidoli vaikuttaa hyperpigmentaation juurisyyhyn, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu vähentävän ikääntymisestä johtuvia läiskiä ja säännöllisessä käytössä ehkäisevän niiden muodostumista.

2. Rypyt: Ihon ikääntyessä rypyt syvenevät. Innovatiivinen sekoitus suuri- ja pienimolekyylistä hyaluronihappoa silottaa syviä ryppyjä selvästi. Suurimolekyylinen hyaluronihappo vaikuttaa silottamalla ihon uloimpia kerroksia samalla, kun pienimolekyylinen hyaluronihappo (joka on molekyylikooltaan 40 kertaa pienempi1) tunkeutuu syvälle epidermikseen, jossa syvemmät rypyt saavat alkunsa.

3. Kimmoisuuden väheneminen: Vaikuttava ainesosa, arktiini, kiihdyttää todistetusti kollageenin uusiutumista ihosoluissa. Se vaikuttaa yhdessä hyaluronihapon kanssa ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum vähentää kliinisesti ja dermatologisesti osoitetulla tavalla ikääntymisestä johtuvia läiskiä, silottaa syviä ryppyjä, parantaa kimmoisuutta ja jättää ihon säteilevän ja nuorekkaan näköiseksi ja tuntuiseksi. 

1 Samassa koostumuksessa käytettyyn suurimolekyyliseen hyaluronihappoon verrattuna.

Pakkauskoko:
30 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2151553
42,90 €
1 430,00 € / l

 

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä seerumi, joka häivyttää ikääntymisestä johtuvia läiskiä ja ehkäisee niiden muodostumista, silottaa juonteita, madaltaa ryppyjä ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Häivyttää ikääntymisestä johtuvia läiskiä kahdessa viikossa

 

  • Levitä puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle aamulla ja/tai illalla*
  • Hiero hellävaraisesti ihoon
  • Vältä tuotteen joutumista silmiin
  • Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi seerumia on hyvä käyttää yhdessä muiden Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity -sarjan tuotteiden kanssa

 

*Levitä tiamidolia sisältäviä hoitotuotteita yhteensä korkeintaan neljä kertaa päivässä. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Ikääntyessä ihoon ilmestyy ikääntymisestä johtuvia läiskiä. Aikuinen iho tuottaa lisäksi vähemmän hyaluronihappoa, ja myös kollageenin ja elastiinin määrä vähenee. Ihon rakenne muuttuu – siihen muodostuu syviä ryppyjä ja se alkaa veltostua. Verisuonet heikkenevät iän myötä, ja iho saa entistä vähemmän happea ja ravinteita – iho näyttää "väsyneeltä", eikä enää niin säteilevältä.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D -seerumin vaikuttavat ainesosat tekevät yhdessä töitä ikääntymisen merkkejä vastaan: 

  • Koostumus sisältää patentoitua aktiivista tiamidolia. Ainoastaan Eucerinin hoitotuotteista löytyvä tiamidoli vaikuttaa hyperpigmentaation juurisyyhyn, ja sen on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu häivyttävän ikääntymisestä johtuvia läiskiä ja säännöllisessä käytössä ehkäisevän niiden muodostumista.
  • Innovatiivinen sekoitus sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa on täsmäisku silottamaan syviä ryppyjä. Suurimolekyylinen hyaluronihappo parantaa epidermiksen uloimman kerroksen kosteustasapainoa (alueella, jossa pienet rypyt ja juonteet saavat alkunsa), kun taas pienimolekyylinen hyaluronihappo, joka on molekyylikooltaan 40 kertaa pienempi1, tunkeutuu syvemmälle epidermiksen kerroksiin ja stimuloi ihon omaa hyaluronihapon tuotantoa siellä, missä syvemmät rypyt syntyvät.
  • Koostumus sisältää myös arktiinia, joka kiihdyttää kollageenin uusiutumista ihosoluissa ja parantaa yhdessä hyaluronihapon kanssa ihon kimmoisuutta.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum häivyttää ikääntymisestä johtuvia läiskiä, silottaa syviä ryppyjä, parantaa kimmoisuutta ja jättää ihon säteilevän ja nuorekkaan näköiseksi kliinisesti ja dermatologisesti todistetulla tavalla.

1 Samassa koostumuksessa käytettyyn suurimolekyyliseen hyaluronihappoon verrattuna

Säilytys alle 25 °C

30 ml

Parasta ennen: Katso pakkauksen pohja.

Käytä korkeintaan 4 kertaa päivässä Tiamidol:a sisältäviä kasvojenhoitotuotteita

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Eucerin HF+ELASTICITY 3D Serum seerumi 30 ml
Arvostelusi