Eucerin UreaRepair PLUS 10% Urea Lotion 400 ml

Pitkäkestoista kosteutta iholle

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% on erityisesti kuivalle, erittäin kuivalle ja karhealle vartalon iholle suunniteltu voide. Se auttaa ihoa säilyttämään optimaalisen kosteustasapainon. Voide kosteuttaa ihoa yli 48 tunnin ajan. Kun käytät tuotetta säännöllisesti, iho ei tunnu enää karhealta tai kuivalta.

- Intensiivisesti ihoa ravitseva kosteusvoide erittäin kuivalle, karhealle iholle
- Kosteuttaa heti, vaikutus kestää yli 48 tuntia
- Apteekista ja apteekkien verkkokaupoista.
Pakkauskoko:
400 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2211530
29,90 €
74,75 € / 0.4000
Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% -voide sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kosteuttavia ainesosia: mm. ureaa, keramideja sekä muita luonnollisesti kosteuttavia ainesosia. Ne yhdessä sitovat kosteutta iholle ja korjaavat sen luonnollista suojamuuria. Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% tuo välitöntä helpotusta kuivalle sekä karhealle iholle. Se kosteuttaa intensiivisesti ja pitkäkestoisesti.

Iho tuntuu välittömästi kosteutetulta. Vaikutus kestää yli 48 tunnin ajan.

Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% sopii ikääntyneille.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että voide on tehokas ja hyvin siedetty myös erittäin kuivalla ja oireilevalla iholla.


Käytä tätä tuotetta, jos…

Vartalosi iho on hyvin kuiva tai karhea: Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% tarjoaa välitöntä helpotusta erittäin kuivalle ja karhealle iholle. Vaikutus kestää yli 48 tuntia. Iho tuntuu voiteen ansiosta sileältä ja joustavalta.

Sinulla on ikääntynyt iho: Eucerin UreaRepair Plus Lotion 10% on hyvä tuote myös aikuiselle, varttuneemmalle iholle.
Levitä voidetta vartalon iholle. Hiero ja sivele sitä ihollesi, kunnes voide on täysin imeytynyt. Voit käyttää tuotetta aina kun ihosi kaipaa lisäkosteutta tai erityistä huolenpitoa.
Levitä voidetta vartalon iholle. Hiero ja sivele sitä ihollesi, kunnes voide on täysin imeytynyt. Voit käyttää tuotetta aina kun ihosi kaipaa lisäkosteutta tai erityistä huolenpitoa.
Aqua, Urea, Glycerin, Isopropyl Stearate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Glucoside, Sodium Lactate, Butyrospermum Parkii Butter, Tapoica, Polyglyceryl-4 Diisostearate-Polyhydroxystearate-Sebacate, Carnitine, Cetearyl Alcohol, Ceramide NP, Arginine HCL, Sodium PCA, Histidine, Alanine, Citrulline, Lysine, Serine, Lactic Acid, Sodium Chloride, Mannitol, Sucrose, Glutamic Acid, Threonine, Glycogen, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Arginine, PCA
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

400 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 8,80 x 4,40 x 22,10 cm