Fincollagen Beauty 450 g

FinCollagen Beauty sisältää kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageenia iholle, kynsille ja hiuksille.

Pakkauskoko:
450 g
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
9231329
58,00 €
128,89 € / kg

FinCollagen Beauty sisältää kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageenia iholle, kynsille ja hiuksille. Vähentää kasvojen juonteita, kiinteyttää ihoa ja tekee kynsistäsi kauniimmat. Tuloksia jo 4-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Mittaa 2,5 - 5 grammaa (n. 2-4 teelusikallista) jauhetta juomalasiin. Lisää 1-2 desilitraa tuoremehua tai vettä ja sekoita. Jauheen voi sekoittaa mihin tahansa kylmään, lämpimään tai kuumaan juomaan, smoothieen tai ruokaan. Teelusikallisella tarkoitetaan tässä tasaista, normaalikokoista teelusikallista. Suositellaan jatkuvaan käyttöön. Mikäli unohdat ottaa päivittäisen annoksen, ota se sitten kun muistat. 

Suositeltava vuorokausiannos (2,5 - 5,0 g) sisältää kollageenihydrolysaattia 2,5 - 5,0 g.

Bioaktiivista kollageenia kollageenihydrolysaattina (100 %). Lisäaineeton. Laktoositon, gluteeniton.

Kollageenihydrolysaatti on valkoista hienojakoista jauhetta, joka liukenee hyvin kylmään tai lämpimään juomaan.  Se on neutraalintuoksuista ja neutraalinmakuista.

Tuote on turvallista käyttää. Vuonna 1999 Amerikan Elintarvike- ja Lääkevirasto FDA totesi kollageenihydrolysaatin, joka on biologisen ihokollageenin molekyylimuoto, turvalliseksi GRAS-merkinnällä (GRAS=generally recognized as safe). Vuonna 2003 kollageenihydrolysaatin turvallisuus vahvistettiin.

Pakattu Suomessa. Alkuperämaa Saksa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei kuitenkaan tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei pienten lasten ulottuville. Sopii kala- ja äyriäisallergikoille.

Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa kansi tiiviisti suljettuna.

Kollageeni, kollageeni iholle, bioaktiivinen kollageeni, ihokollageeni, rypyt, juonteet, ikääntyvä iho

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Fincollagen Beauty 450 g
Arvostelusi