Haspro NOX-5F kuulonsuojaimet 1 kpl

HASPRO NOX 5F tarjoaa avun melun vähentämiseen tasolle SNR 32 desibeliä. Korkeammat, teollisessa ympäristössä tyypilliset taajuudet välillä 2.000 – 8.000 Hz vähenevät vielä suuremmassa määrin 40 desibeliin saakka. HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimet on varustettu suojainkuppien keltaisella nauhalla, mikä parantaa käyttäjän havaitsemista ympäristöissä, joissa on rajoitettu näkyvyys (pimeät alueet; paikat, joissa on paljon liikennettä).
Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
9516743
32,50 €
HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimet on suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen käyttöön. Ne on valmistettu käyttäen moderneja ja kevyitä materiaaleja. HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimet painavat ainoastaan 340 grammaa, jolloin niitä voi käyttää yhtäjaksoisesti useita tunteja ilman epämukavuuden tunnetta. Käyttäjän korvakäytävän ja kuulonsuojaimen eristyskerroksen välinen tila sallii paremman ilmanvaihdon sekä vähentää kosteuden ja lämmön muodostumista. HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimissa on myös suuremmat, pehmeämmät, kosteutta hylkivät korvatyynyt, jotka tarjoavat paremman istuvuuden ja vähentävät edelleen veden imeytymisriskiä.
Seuraa pakkauksen graafisia ohjeita.
1. Vedä sisäosat erilleen, laita pääpanta pään yli.
2. Aseta suojainkupit korvien päälle, säädä korkeus optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi liikuttamalla suojainkuppeja ylös tai alas pitäen samalla pääpanta paikallaan. Varmista, että pääpanta sijoittuu pään yläosaan oikealle paikalleen.
3. Varmista, että korvatyynyt asettuvat tiukasti korviesi ympärille, jolloin ne vähentävät tehokkaasti melua.
4. On suositeltavaa poistaa korvatyynyjen alta hiukset ja muut elementit, jotka voivat vaikuttaa äänenvaimennukseen.
Teollisuusympäristöille on usein ominaista vaativa, fyysinen työ, johon liittyy luontainen kolhujen ja naarmujen riski. Juuri tästä syystä HASPRO NOX 5F -kuulonsuojaimet on valmistettu iskunkestävistä materiaaleista, jotka kestävät intensiivistä manuaalista työtä.
HASPRO NOX 5F kuulosuojaimet ovat myös täysin taitettavat. Tämä tekee niistä kannettavia ja helppokäyttöisiä – eli ne ovat käden ulottuvilla, kun niitä aina tarvitaan.
Käyttömukavuuden lisäämiseksi tuotteen pääpantaa pystyy helposti säätämään käyttäjäkohtaisen istuvuuden takaamiseksi.
PAKKAUS SISÄLTÄÄ:
1 pari HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimia
Monikieliset käyttöohjeet

HASPRO NOX 5F ovat sertifioidut ja CE-merkinnällä varustetut kuulonsuojaimet, jonka vaatimustenmukaisuussertifikaatti liittyy Euroopan turvallisuusstandardiin EN 352-1:2002.

Valmistaja HASPRO

Tyyppi Safety Earmuffs.

Spesifikaatio Hearing Protection.

Vaimennus SNR:32dB.

Vaatimustenmukaisuus CE, EN 352:1:2002.

Vaimennus H: 37dB, M: 29dB, L:22dB, SNR: 32dB.

Käytä aina kuulonsuojaimia ollessasi meluisassa ympäristössä. Ennen jokaista käyttöä pese kätesi ja varmista, että kuulonsuojaimet ovat puhtaat.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Pakkauksen koko 20x15,5x10 [cm].

Tuotteen koko 170mm x 93mm x 158mm (±2mm ) .

Tuotteen paino 340 g.