Haspro PURE MUSIC silikonikorvatulpat 2 paria

Uudelleenkäytettävät korvatulpat, jotka on suunniteltu muusikoille ja ahkerille konserteissa kävijöille. Edistyksellisten suodattimien ansiosta voit nauttia koko äänispektristä ja keskustella vapaasti samalla kun saat suojan mahdollisia haitallisia korkeita äänitaajuuksia vastaan. Voit nauttia konserteista, klubi-illoista, festareista, ravebileistä ja muista tyypillisesti äänekkäistä tapahtumista pienemmällä, turvallisemmalla äänenvoimakkuudella - uhraamatta silti äänenlaatua tai pelkäämättä sisäkorvan vaurioita. Haspro Pure Music -korvatulpat on suunniteltu suojaamaan kuuloa vaaralliselta tai haitalliselta melulta. Äänenvaimennus SNR: 23 dB.
Pakkauskoko:
2 paria
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
9512750
28,10 €
Korvatulpat konsertteihin, klubi-iltoihin, festareille, ravebileisiin ja muihin tyypillisesti äänekkäisiin tapahtumiin.
Ennen korvatulppien asettamista varmista, että ne ovat puhtaat. Vedä korvaa ylöspäin vastakkaisella kädellä suoristaaksesi korvakäytävä, mikä helpottaa korvatulpan asettamista. Ota korvatulppa toisella kädelläsi ja laita se varovasti korvakäytävään. Älä laita korvatulppaa liian syvälle korvakäytävään, sillä se saattaa aiheuttaa kipua. Aseta ja poista korvatulpat aina huolellisesti estääksesi korvan vahingoittuminen. Ottaessasi korvatulpan pois korvasta ota varovasti ote korvatulpan päästä peukalolla ja etusormella ja vedä korvatulppa hitaasti ulos korvasta.
Suosittelemme, että korvatulpat puhdistetaan jokaisen käytön jälkeen kostealla kankaalla. Puhdistamisessa tulee välttää alkoholia ja raskaita kemikaaleja. Puhdistuksen jälkeen tulee varmistua, että ne ovat kuivat. Korvatulpat tulee aina säilyttää suojakotelossa.
Kaksi paria silikonikorvatulppia; yksi pari kokoa S-Small (pieni) ja yksi pari kokoa R-Regular (keskikokoinen).
Yksi pari äänensuodattimia.
Nauha, jonka avulla voi yhdistää korvatulpat.
Säilytyskotelo.

Silikoni.

Uudelleenkäytettävät korvatulpat. 

Korvatulpan suositeltu enimmäiskäyttöaika 12 kuukautta.

Malli: HASPRO G FILTER.

Äänenvaimennus SNR: 23 dB.

Vaatimustenmukaisuus: (EU) 2016/425, EN 352:2002.

CE2834.

Valmistaja: HASPRO, Rzeszów, Puola, info@hasproearplugs.com.

Tuote sisältää käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi.

Ilmoitettu laitos: CCQS.

Jos sinulla on kipua tai lääketieteellisiä ongelmia korviesi kanssa, ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaan. Korvatulppien käyttäjän tulee varmistua, että 1) korvatulpat asennetaan, säädetään ja ylläpidetään valmistajan ohjeiden mukaisesti, 2) korvatulppia käytetään aina meluisassa ympäristössä ja että 3) uudelleenkäytettävien korvatulppien käyttökelpoisuus tarkistetaan. Jos näitä suosituksia ei noudateta, korvatulppien antama suoja heikkenee merkittävästi.
Korvatulpat voi yhdistää toisiinsa nauhalla. Korvatulppia ei pidä käyttää nauhan kanssa, jos on vaarana nauhan jääminen johonkin kiinni.
Vesi voi aiheuttaa vahinkoa korvatulpan sisällä oleviin suodattimiin.
Tietyt kemikaalit voivat vaikuttaa korvatulppien toimintakykyyn haitallisesti. Lisätietoa tulee kysyä valmistajalta.
Jos olet lisääntyneen melun ympäristössä, katso äänenvaimennustaulukkoa (SOUND ATTENUATION). Kysy lisätietoa paikalliselta jakelijalta tai neuvoa ammattilaiselta.
Korvatulppien tehokkuus riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien käyttäjän korvien koko ja niiden muoto sekä melutaso, jossa korvatulppia käytetään.
Ei saa niellä. Ei pienten lasten ulottuville tukehtumisvaaran välttämiseksi. Korvatulppien virheellinen käyttö voi heikentää suojan tasoa ja johtaa kuulon heikkenemiseen.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

7-14 mm.

Musta/sininen/violetti.