Haspro SWIM silikonikorvatulpat 1 pari

Ammattimaiset uimakorvatulpat, jotka on erityisesti suunniteltu käytettäviksi uima-allasympäristössä. Estävät käyttäjältään veden pääsyn korvaan. Korvatulppien älykäs rakenne ja sisäänrakennettu suodatin vähentävät ärsyttävää taustamelua, mutta sallivat samalla keskustelun. Jätä taakse lukkiutuneiden korvien kipu ja epämukavuus ja nauti ajastasi altaalla tietäen sen, että kuulosi on suojassa vedeltä ja taustamelulta, mutta kuulet silti äänet. Äänenvaimennus SNR: 29 dB.
Pakkauskoko:
1 pari
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
9512772
20,30 €
Estämään veden pääsyn korvaan ja vähentämään taustamelua uinnin aikana.
Ennen korvatulppien asettamista varmista, että ne ovat puhtaat. Vedä korvaa ylöspäin vastakkaisella kädellä suoristaaksesi korvakäytävä, mikä helpottaa korvatulpan asettamista. Ota korvatulppa toisella kädelläsi ja laita se varovasti korvakäytävään. Älä laita korvatulppaa liian syvälle korvakäytävään, sillä se saattaa aiheuttaa kipua. Aseta ja poista korvatulpat aina huolellisesti estääksesi korvan vahingoittuminen. Ottaessasi korvatulpan pois korvasta ota varovasti ote korvatulpan päästä peukalolla ja etusormella ja vedä korvatulppa hitaasti ulos korvasta.
Suosittelemme, että uimakorvatulpat puhdistetaan jokaisen käytön jälkeen kostealla kankaalla. Puhdistamisessa tulee välttää alkoholia ja raskaita kemikaaleja. Puhdistuksen jälkeen tulee varmistua, että ne ovat kuivat. Uimakorvatulpat tulee aina säilyttää suojakotelossa.

Silikoni.

Uudelleenkäytettävät uimakorvatulpat. Korvatulpan suositeltu enimmäiskäyttöaika 12 kuukautta.

Malli: EPUH1908.

Äänenvaimennus SNR: 29 dB.

Vaatimustenmukaisuus: (EU) 2016/425, EN 352:2002.

CE2834.

Valmistaja: HASPRO, Rzeszów, Puola, info@hasproearplugs.com.

Tuote sisältää käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi.

Ilmoitettu laitos: CCQS.

Jos sinulla on kipua tai lääketieteellisiä ongelmia korviesi kanssa, ota yhteyttä paikalliseen asiantuntijaan. Korvatulppien tehokkuus riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien käyttäjän korvien koko ja niiden muoto sekä melutaso, jossa korvatulppia käytetään.
Ei saa niellä. Ei pienten lasten ulottuville. Korvatulppien virheellinen käyttö voi heikentää suojan tasoa ja johtaa kuulon heikkenemiseen.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

7-12 mm.