Hollolan apteekin Hoitola

Meiltä löydät monipuoliset ja hemmottelevat Kalevalaisen jäsenkorjaajan ja kosmetologin palvelut.
Hoitola sijaitsee Hollolan apteekin tiloissa Prisma-keskuksessa.

Varaa aikasi

varauspalvelu Timmasta timma.fi/hollolanapteekinhoitola

tai puhelimitse 040 7064387

Tervetuloa!

Hollolan apteekin hoitola | Kalevalainen jäsenkorjaus

Hoidot ja hinnat

-

Ultraäänipuhdistus 60€

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultraäänikuorinnan vaikutus perustuu ultraääniaaltojen värähtelyyn. Ultraäänikuorinta poistaa mustapäitä, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Vahvistaa ihoa solutasolla ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Myös pigmenttimuutoksista kärsivät hyötyvät ultraäänikuorinnasta.
Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, naamio, seerumi, hoitovoide, kesto 1h 15min.

-

Peruskasvohoito 75€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen tai ultraäänipuhdistus, kulmien kevyt siistiminen, kasvo- ja decoltee alueen hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoide, kesto 1h 30min.

--

Pikakasvohoito 55€

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus tai ultraäänipuhdistus, naamio, hoitovoide.

-

Erikoiskasvohoito 95€

Erikoiskasvohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti. Alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito, kulmien kestovärjäys ja siistiminen, erikoisnaamio, rentouttava hieronta, seerumi ja hoitovoide.

-

Timanttihionta 60€

Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, kosteuttaa, syväpuhdistaa, tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja arpia. Vähentää ihon talineritystä, parantaa ihonväriä, vaalentaa pigmenttimuutoksia. Sarjahoitona tehokas apu arpiin, juonteisiin ja pigmenttimuutoksiin. Alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, seerumi, hoitovoide.

-

Ultraäänikasvohoito 60€

Ultraääniaallot tunkeutuvat syvälle ihokudokseen mahdollistaen huomattavan paljon tehokkaamman hoitovasteen kuin käsin hieromalla. Ultraäänen positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin on todistettu kliinisesti. Ultraääniaallot kiihdyttävät solutoimintoja (mukaanlukien kollageeni- ja elastaanituotanto), mikä parantaa ihon elastisuutta ja elinvoimaisuutta.Alkupuhdistus, kiinteyttävä ultraäänihoito tehokkailla tuotteilla, erikoisnaamio, seerumi, hoitovoide.

-

Atopik Erikoiskasvohoito 85€

Alkupuhdistus, kuorinta kasvoille sekä silmän- ja huultenympärys iholle, rentouttava hieronta, erikoisnaamio, silmän- ja huultenympäryshoidon.

-

Parafiinikäsihoito 22€

Lämmittävä ja kosteuttava parafiininaamio, sekä käsien hieronta, kesto 30min

 

Jalkahoito 55€

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.

-

Spa-jalkahoito 75€

Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä voide. Kynsienlakkaus, sis. kynsilakan mukaan.

-

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 28€

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

-

Ripsien värjäys 15€

Ripsien värjäys kestovärillä.

-

Kulmien värjäys ja muotoilu 20€

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.

-

Kulmien värjäys 12€

(ei sisällä muotoilua)

-

Kalevalainen jäsenkorjaus 70€

Perustuu kudosten mobilisointiin, nivelpintojen saattamiseen kohdalleen ja kalvorakenteiden avaamiseen kudosnesteitä hyödyntäen.

Kalevalaisen jäsenkorjaushoidon vaikutukset: Tuki- ja liikuntaelimistön tasapainottuminen poistaa lihaksista jännitystä, vapauttaa kalvorakenteita ja parantaa nivelien liikkuvuutta. Samalla aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste- ja verenkierto paranevat ja hermot vapautuvat mahdollisista pinnetiloista.

Koska hoidossa käsitellään lähes aina koko keho, ovat hoidon vaikutukset hyvin monipuoliset. Vaikka hoito teknisesti kohdistuu lihaksiin, jänteisiin, lihasten lähtö- ja kiinnityskohtiin sekä nivelsiteisiin ympäröivine sidekudoksineen, vaikuttaa se elvyttävästi myös hermotoimintaan ja muiden elinjärjestelmien aineenvaihduntaan. Ryhtivirheasiakkailla todetut aineenvaihduntaongelmat ovat helpottuneet tai poistuneet selkärangan ja muiden ryhtivirheiden korjaamisen myötä.

-

Hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Hieronnalla pyritään lihasten aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

30 min 30€
60 min 55€