Hollolan apteekki Hoitola

Meiltä löydät monipuoliset ja hemmottelevat Kalevalaisen jäsenkorjaajan ja kosmetologin palvelut.
Hoitola sijaitsee Hollolan apteekin tiloissa Prisma-keskuksessa.

-

Tämän hetkisen arvion perusteella avaamme hoitolan viikolla 45. Ajanvaraus avautuu noin viikkoa aiemmin.
(tieto päivitetty 1.10.)

-

Varaa aikasi

varauspalvelu Timmasta timma.fi/hollolanapteekinhoitola

tai puhelimitse 040 7064387

Tervetuloa!

Hollolan apteekin hoitola | Kalevalainen jäsenkorjaus

Hoidot ja hinnat

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultraäänikuorinnan vaikutus perustuu ultraääniaaltojen värähtelyyn. Ultraäänikuorinta poistaa mustapäitä, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Vahvistaa ihoa solutasolla ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Myös pigmenttimuutoksista kärsivät hyötyvät ultraäänikuorinnasta. Alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, naamio, seerumi, hoitovoide

60€    1h 15min.

Peruskasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen tai ultraäänipuhdistus, kulmien kevyt siistiminen, kasvo- ja decoltee alueen hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoide

75€    1h 30min.

Pikakasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus tai ultraäänipuhdistus, naamio, hoitovoide

55€

Erikoiskasvohoito

Erikoiskasvohoito, joka räätälöidään yksilöllisesti. Alkupuhdistus, kuorinta, laitehoito, kulmien kestovärjäys ja siistiminen, erikoisnaamio, rentouttava hieronta, seerumi ja hoitovoide.

95€

Timanttihionta

Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukkoa, kosteuttaa, syväpuhdistaa, tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja arpia. Vähentää ihon talineritystä, parantaa ihonväriä, vaalentaa pigmenttimuutoksia. Sarjahoitona tehokas apu arpiin, juonteisiin ja pigmenttimuutoksiin. Alkupuhdistus, timanttihionta, naamio, seerumi, hoitovoide.

60€

Ultraäänikasvohoito

Ultraääniaallot tunkeutuvat syvälle ihokudokseen mahdollistaen huomattavan paljon tehokkaamman hoitovasteen kuin käsin hieromalla. Ultraäänen positiivinen vaikutus ihon hyvinvointiin on todistettu kliinisesti. Ultraääniaallot kiihdyttävät solutoimintoja (mukaanlukien kollageeni- ja elastaanituotanto), mikä parantaa ihon elastisuutta ja elinvoimaisuutta.Alkupuhdistus, kiinteyttävä ultraäänihoito tehokkailla tuotteilla, erikoisnaamio, seerumi, hoitovoide.

60€

Atopik Erikoiskasvohoito

Alkupuhdistus, kuorinta kasvoille sekä silmän- ja huultenympärys iholle, rentouttava hieronta, erikoisnaamio, silmän- ja huultenympäryshoidon.

85€

Jalkahoito

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta

55€

Spa-jalkahoito

Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä voide. Kynsienlakkaus, sis. kynsilakan mukaan

75€

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

28€

Ripsien värjäys

Ripsien värjäys kestovärillä.

15€

Kulmien värjäys ja muotoilu

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.

20€

Kulmien värjäys

(ei sisällä muotoilua)

12€

Kalevalainen jäsenkorjaus

70€

Perustuu kudosten mobilisointiin, nivelpintojen saattamiseen kohdalleen ja kalvorakenteiden avaamiseen kudosnesteitä hyödyntäen.

Kalevalaisen jäsenkorjaushoidon vaikutukset: Tuki- ja liikuntaelimistön tasapainottuminen poistaa lihaksista jännitystä, vapauttaa kalvorakenteita ja parantaa nivelien liikkuvuutta. Samalla aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste- ja verenkierto paranevat ja hermot vapautuvat mahdollisista pinnetiloista.

Koska hoidossa käsitellään lähes aina koko keho, ovat hoidon vaikutukset hyvin monipuoliset. Vaikka hoito teknisesti kohdistuu lihaksiin, jänteisiin, lihasten lähtö- ja kiinnityskohtiin sekä nivelsiteisiin ympäröivine sidekudoksineen, vaikuttaa se elvyttävästi myös hermotoimintaan ja muiden elinjärjestelmien aineenvaihduntaan. Ryhtivirheasiakkailla todetut aineenvaihduntaongelmat ovat helpottuneet tai poistuneet selkärangan ja muiden ryhtivirheiden korjaamisen myötä.

Hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Hieronnalla pyritään lihasten aineenvaihdunnan vilkastumiseen ja nopeuttamaan kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

30 min 30€

60 min 55€