LW Carbamid Forte 18% Urea np 75 ml

Carbamid Forte 18 % Urea on kovettumiaja känsiä hoitava ja ehkäisevä jalkavoide. Carbamid Forte pehmentää sarveistunutta ja karheaa ihoa, kosteuttaa ja hoitaa. Säännöllinen käyttö ehkäisee uusien kovettumien ja känsien syntymistä. Arvokkaita hoitavia aineosia, kuten 18 % karbamidia ja hedelmähappoja sisältävä Carbamid Forte suojaa ja hoitaa jalkoja sekä parantaa ihon vedensitomiskykyä. Voide sisältää antiseptista hopeaa. Jalkojen ihosta tulee jälleen pehmeä ja sileä, samalla kun se saa pitkäkestoista suojaa kuivumista vastaan. Sopii diabeetikon jalkojen hoitoon.

Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Oriola Finland Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
339492
17,00 €
226,67 € / l

Levitä hoitovoidetta 1-2 kertaa päivässä jalkojen hoidettaville ihoalueille (kovettumat, känsät) ja hiero hyvin ihoon. Kun iho on hyvässä kunnossa, tuotetta käytetään ennaltaehkäisevästi kahdesti viikossa tai tarpeen mukaan.

Aqua, Urea, Dicaprylyl Ether, Dibutyl Adipate, Decyl Oleate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Glycolic Acid, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Menthol, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Triacetin, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Pantolactone, Silver Chloride.

 

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:LW Carbamid Forte 18% Urea np 75 ml
Arvostelusi