LW Deo Roll-on antiperspirant perf 50 ml

Deo Roll-on antiperspirantin alumiinikloorihydraatti estää liiallista hikoilua 24 h. Lisäksi roll-on sisältää laajakirjoisia antimikrobisia aineita, jotka ovat dermatologisesti turvallisia, eikä niiden ole todettu aiheuttavan allergioita. Deo Roll-on sisältää kitosaania, joka on hoitava ja antiseptinen eläinperäinen aktiiviaine. Mikrohopea on kevyesti antiseptinen. Emulsiopohja on hyvin siedetty ja sopii myös herkälle iholle. Miedosti hajustettu. Tuoksu: raikas, kukkainen, metsäinen. Ei sisällä alkoholia.

Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Oriola Finland Oy
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
339553
14,40 €
288,00 € / l

Alkoholiton, tehokas 24 h roll-on antiperspirantti herkälle iholle

Levitä roll-on puhtaalle iholle aamuisin. Maksimaalinen tehokkuus, 24 tunnin vaikutus, saadaan aikaan 2 – 3 päivän käytön jälkeen. Hyvin siedetty, myös aralle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle sekä ihokarvojen poiston jälkeen.

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Steareth-2, Panthenol, Steareth-21, Parfum, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Chitosan, Lactic Acid, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Pantolactone, Propylene Glycol, Silver Chloride

50 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:LW Deo Roll-on antiperspirant perf 50 ml
Arvostelusi