MULTI-TABS MINI + KALSIUM VADELMA-MANSIKKA 60 PURUTABL

Multi-tabs Mini + Kalsium on hyvänmakuinen, pureskeltava monivitamiini- ja kivennäisainelisä yli 3-vuotiaille lapsille. Maku vadelma-mansikka.
 

Pakkauskoko:
60 PURUTABL
Markkinoija:
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Tuotetta varastossa
SKU:
2399228
13,42 €
110,91 € / kg

Ravintolisä.  Pureskeltava monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste 3-vuotiaasta alkaen. Maku vadelma-mansikka. Sisältää vain luonnollisia makuaineita. Ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 purutabletti päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vaikuttavat ainesosat: Vuorokausiannos (1 purutabletti) sisältää:
A-vitamiini: 274,2 µg

D-vitamiini: 7,5 µg

E-vitamiini: 4 mg

K-vitamiini: 30 µg

C-vitamiini: 40 mg

B1-vitamiini: 0,5 mg

B2-vitamiini: 0,58 mg

B6-vitamiini: 0,47 mg

B12-vitamiini: 0,7 µg

Foolihappo: 75 µg

Niasiini: 5 µg

Biotiini: 9,4 µg

Kalsium: 150 mg

Rauta: 6 mg

Jodi: 70 µg

Kromi: 11 µg

Seleeni: 15 µg

Sinkki: 5 mg

Ainesosat: Sokeri, kalsiumkarbonaatti, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, piidioksidi), ferrofumaraatti, dikalsiumfosfaatti, DL-alfa-tokoferyyli-asetaatti, sinkkioksidi, nikotiiniamidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnolliset makuaineet, tiamiinimononitraatti, betakaroteeni, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, liivate (nauta), pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromi(III)kloridi, natriumselenaatti, fytomenadioni, D-biotiini, kolekalsiferoli, syanokobalamiini.

Lapsille 3-vuotiaasta alkaen. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttäämonipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote sisältää rautaa, joka saattaa olla suurina annoksina haitallista lapsille. Mikäli sitä otetaan vahingossaliikaa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen. Jos käytössä on lisäksi muita A-vitamiinia sisältäviä ravintolisiä, käänny lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettäväpienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Äläkäytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.