REMESCAR COLLAGEN SERUM PIPETTIPULLO 30 ML

Remescar Collagen Serum on ainutlaatuinen liukoista kollageenia ja kasvikollageenia sisältävä kasvoseerumi, joka parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta sekä elvyttää ihoa ja saa sen hehkumaan. Seerumi häivyttää ryppyjä ja hienoja juonteita häivyttää ryppyjä ja hienoja juonteita sekä vahvistaa ja ravitsee ihon suojakerrosta ja tekee ihosta terveen näköisen. Se kosteuttaa tehokkaasti ja vahvistaa ihoa.
Seerumin bikollageeniyhdistelmällä on kaksitahoinen vaikutus orvasketeen. Ensiksikin se muodostaa iholle kalvon, joka stimuloi ihon elastisuutta. Tämä häivyttää ryppyjä ja hienoja juonteita. Toiseksi se vahvistaa ja ravitsee ihon suojakerrosta. Remescar-kollageeniseerumi sisältää 4D-hyaluronihappokompleksia, joka imeytyy syvälle ihoon kosteuttaen tehokkaasti ja vahvistaen ihoa tehden ihosta nuorekkaan ja terveen näköisen. Tämä hillitsee ihon sameutta ja korjaa vaurioitunutta ihoa syvällä orvaskedessä. Kollageeniseerumin integroitu mikrobiomiteknologia tasapainottaa ihon mikrobiomin ja s
Pakkauskoko:
30 ML
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
2210946
35,58 €
1 186,00 € / 0.0300
Käyttöohje:
Kollageeniseerumi on helppokäyttöinen, ja sitä voi levittää aamuisin ja iltaisin.
1. Puhdista kasvot ja taputtele kuiviksi.
2. Levitä pieni määrä halutulle alueelle (kasvoihin, kaulalle ja dekolteelle). Vältä silmänympärysaluetta.
3. Anna kuivua täysin ennen päivä- tai yövoiteen levittämistä.
Huomaa, että tämä seerumi ei ole tarkoitettu silmänympärysalueelle. Siksi silmänympärysaluetta on vältettävä.

null

Aqua, Propanediol, Glycerin, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Soy Protein, Rice Amino Acids, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Laminaria Digitata Extract, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Chlorella Vulgaris Extract, Maris Aqua, Proline, Saccharide Isomerate, Pentylene Glycol, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Phenoxyethanol.
Varotoimet:
Ei lasten ulottuville. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältettävä silmänympärysihoa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

30 ml