REMESCAR EYE BAGS AND DARK CIRCLES VOIDETUUBI 8 ML

Remescar Eye Bags & Dark Circles häivyttää välittömästi silmäpusseja ja tummia silmänympäryksiä herkällä silmäympärysalueella.
Levitä voide ja anna sen imeytyä ihoon hetken ajan. Näet näkyvän eron jo muutamassa minuutissa. Tulos pysyy näkyvissä jopa 10 tunnin ajan. Suosittelemme, että silmänympärysalue kosteutetaan ensin kosteuttavalla silmänympärysvoiteella. Tämän jälkeen voidaan levittää Remescar Eye Bags & Dark Circles -voide, joka häivyttää välittömästi tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Remescar Eye Bags & Dark Circles -voiteen tulokset ja teho on kliinisesti todistettu. Voide sopii kaikille ihotyypeille.
Syy silmäpusseihin vaihtelee eri ihmisten välillä. Remescar Eye Bags & Dark Circles peittää sekä geneettiset silmäpussit että väsymyksestä johtuvat silmäpussit. Voide vähentää nestekertymiä ja turvotusta jo muutamassa minuutissa. Myös syy tummiin silmänalusiin vaihtelee eri ihmisten välillä. Kofeiinia sisältävä Remescar Eye Bags & Dark Circles -voide kirkastaa silmänympärysalu
Pakkauskoko:
8 ML
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
2211092
46,82 €
5 852,50 € / 0.0080
Remescar Eye Bags & Dark Circles ei ole tavallinen silmänympärysvoide, joten on tärkeää noudattaa sen käyttöohjeita.
Suosittelemme, että silmänympärysalue kosteutetaan ensin kosteuttavalla silmänympärysvoiteella
Vaihe 1: Pese kasvot ja taputtele kuiviksi.
Vaihe 2: Levitä kosteuttavaa silmänympärysvoidetta (ei öljypohjaista) ja anna imeytyä muutaman minuutin ajan, niin että voide imeytyy täysin ihoon.
Vaihe 3: Purista tuubista noin riisinjyvän kokoinen määrä tuotetta sormenpäähäsi. Pienempi voidemäärä ei ole riittävä ja suurempi määrä on yleensä liikaa, sillä tuote ei imeydy täysin ihoon.
Vaihe 4: Hiero voidetta kummankin etusormen välissä, kunnes voide muuttuu värittömäksi (5–10 sekuntia). Varmista, että sormien välissä on vielä tarpeeksi voidetta. Jos sormenpäät eivät ole enää kosteat, lisää pieni määrä voidetta.
Vaihe 5: Levitä voide kevyesti koko silmänalusen alueelle ja levitä kevyesti keskeltä ulospäin, kunnes voide on täysin imeytynyt ihoon.
Vaihe 6: Pysyttele ilmeettömänä 2–3 minuuttia, kun tuote imeytyy ihoon. Noin kolmen minuutin kuluttua huomaat, että silmäpussit ja tummat silmäaluset hälvenevät.

null

Aqua, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Butylene Glycol, Sodium Silicate, Ethylhexylglycerin, Meadowfoam Estolide, Quillaja Saponaria Bark Extract, Kigelia Africana Fruit Extract, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Phenoxyethanol, Acetyl Tetrapeptide-5, CI 19140, CI 16035.
Varotoimet:
Ei lasten ulottuville. Säilytä alle 30 °C. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta limakalvojen tai silmien kanssa. Huuhtele huolellisesti vedellä silmäkosketuksen sattuessa. Vältä liiallista altistumista auringolle. Lopeta käyttö, jos ilmenee ärsytystä tai herkistymistä (punoitusta, kipua jne.). Jos ihoärsytystä tai herkistymistä ilmenee, lopeta käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä, jos oireet jatkuvat yli 48 tuntia. Tuotteen käyttöä ei suositella, jos saat allergisia reaktioita jostain ainesosasta. Älä käytä vaurioituneella iholla. Käytä vain normaalilla, terveellä infektoitumattomalla iholla. Älä käytä, jos pakkaus on vaurioitunut. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Ei suositella alle 16-vuotiaille lapsille.
Huomautus: öljypohjainen meikki voi heikentää Remescar Eye Bags & Dark Circles -voiteen tehoa.
Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

8 ml