REMESCAR INSTANT WRINKLE CORRECTOR VOIDETUUBI 8 ML

Remescar Instant Wrinkle Corrector häivyttää muutamassa minuutissa ryppyjä ja hienoja juonteita herkällä silmänympärysiholla, kulmakarvojen välissä tai suun ja nenän ympärillä. Levitä voide ja odota muutama minuutti. Huomaat eron ensimmäisellä levityskerralla. Tulos pysyy näkyvissä jopa 10 tunnin ajan. Remescar Instant Wrinkle Corrector -voiteen tulokset ja teho on kliinisesti todistettu. Pikakaunistajaa on helppo käyttää yhdessä meikin kanssa. Huomautus: öljypohjainen meikki voi heikentää Remescar Instant Wrinkle Corrector -voiteen tehoa.
Remescar Instant Wrinkle Corrector -voiteen ainutlaatuisen ja innovatiivisen teknologian ansiosta rypyt hälvenevät välittömästi vain yhden levityskerran jälkeen. e-Wrink®Flex-teknologia perustuu punaleväuutteiden, savimineraalien, kasvisokereiden ja luonnollisten stressiltä suojaavien molekyylien ainutlaatuiseen yhdistelmään. Tällä uudella teknologialla on seuraavat kolme vaikutusta:
1. Kiinteyttää ihoa: suojakerros napakoittaa ihoa välittömästi.
2.
Pakkauskoko:
8 ML
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
2211241
46,82 €
5 852,50 € / 0.0080
Käyttöohje:
Remescar Instant Wrinkle Corrector -pikakaunistaja ei ole tavallinen päivävoide, joten on tärkeää noudattaa voiteen käyttöohjeita parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Pikakaunistajalla saavutetaan parhaat tulokset, kun iho valmistellaan hyvin. Ihon riittävä kosteutus ennen Remescar-voiteen levittämistä on tärkeää. Anna päivävoiteelle runsaasti aikaa imeytyä.
Vaihe 1: Pese kasvot ja taputtele kuiviksi.
Vaihe 2: Kosteuta kasvot ennen pikakaunistajan levittämistä. Jos käytät kosteusvoidetta (päivävoidetta tai silmänympärysvoidetta), anna voiteen kuivua täysin ennen kuin levität Remescar Instant Wrinkle Corrector -tuotetta.
Vaihe 3: Purista tuubista pieni määrä tuotetta sormenpäähäsi. Riisinjyvän kokoinen määrä riittää pienelle alueelle. Kahta riisinjyvää vastaavaa määrää suositellaan laajemmille alueille. Pienempi voidemäärä ei ole riittävä ja suurempi määrä on yleensä liikaa, sillä tuote ei imeydy täysin ihoon.
Vaihe 4: Hiero voidetta kummankin etusormen välissä, kunnes voide muuttuu värittömäksi (5–10 sekuntia). Varmista, että sormien välissä on vielä tarpeeksi voidetta. Jos sormenpäät eivät ole enää kosteat, lisää pieni määrä voidetta uudestaan sormenpäähäsi.
Vaihe 5: Levitä voide varovasti yhdellä sormella alueelle, jossa ryppyjä näkyy (ylähuulen rypyille, silmänympärysrypyille, otsan alueelle). Hiero voidetta ihoon, kunnes se on kokonaan imeytynyt. Älä levitä voidetta liian lähelle silmiä, sillä tuote leviää vielä, kun se lämpenee ruumiinlämmön vaikutuksesta.
Vaihe 6: Pysyttele ilmeettömänä 2–3 minuuttia, kun tuote imeytyy ihoon. Noin kolmen minuutin kuluttua huomaat, että rypyt hälvenevät.

null

Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Glyceryl Glucoside, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenethyl Alcohol, Alteromonas Ferment Extract, Chondrus Crispus Extract, Lithothamnion Calcareum Extract, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI 16035, CI 19140.
Varotoimet:
Ei lasten ulottuville. Käytettävä ohjeiden mukaan. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta limakalvojen tai silmien kanssa. Huuhtele huolellisesti vedellä silmäkosketuksen sattuessa. Vältä liiallista altistumista auringolle. Lopeta käyttö, jos ilmenee ärsytystä tai herkistymistä (punoitusta, kipua jne.). Jos ihoärsytystä tai herkistymistä ilmenee, lopeta käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä, jos oireet jatkuvat yli 48 tuntia. Tuotteen käyttöä ei suositella, jos saat allergisia reaktioita jostain ainesosasta. Älä käytä vaurioituneella iholla (esim. avohaavoissa tai infektoituneissa haavoissa, kolmannen asteen palovammoissa, aknessa, ihottumassa). Käytä vain normaalilla, terveellä infektoitumattomalla iholla. Käytä vain kerran päivässä. Älä käytä valmistetta jatkuvasti yli neljän viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja tuoteriippuvuuden välttämiseksi anna ihon levätä muutama päivä (4–5 päivää) sen jälkeen, kun olet käyttänyt tuotetta päivittäin neljän viikon ajan. Jos tuotetta käytetään satunnaisesti, lepojaksoa ei tarvita. Älä käytä, jos pakkaus on vaurioitunut. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Ei suositella alle 16-vuotiaille lapsille. Avattu tuote on suositeltavaa käyttää 12 kuukauden kuluessa. Tuote on suositeltavaa säilyttää viileässä, kuivassa paikassa alle 30 °C.
Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

8 ml