Remescar Eye Night Repair 20 ML

Remescar Eye Night Repair -silmänympärysvoide on kehitetty erityisesti silmänympärysalueen herkälle iholle. Silmänympärysvoide ravitsee, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Voide vaikuttaa yön aikana: se häivyttää silmäpusseja, tummia silmänalusia ja silmänympärysjuonteita ja kohottaa roikkuvia silmäluomia. Ainutlaatuinen i-Rep-teknologia kuljettaa happea soluihin, kosteuttaa ja parantaa ihon tekstuuria. Tulokset ovat näkyvissä 28 päivässä.
Pakkauskoko:
20 ML
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
2211548
46,82 €
2 341,00 € / 0.0200
Käyttöohje:
Vaihe 1: Puhdista kasvot hellävaroen ja taputtele kuiviksi.
Vaihe 2: Laita riittävä määrä voidetta sormelle.
Vaihe 3: Hiero voide hellästi silmien alapuolelle ja ympärille liikkuen silmän sisänurkasta ulkonurkkaan, kunnes voide on imeytynyt täysin. Taputtele voide hellävaroen ihoon mukaillen silmää ympäröivää poski ja kulmaluuta. Voidetta voi levittää myös silmäluomiin, mutta vältä levittämästä voidetta liian lähelle silmiä, sillä tuote leviää, kun se lämpenee ruumiinlämmön vaikutuksesta. Pese kädet ja sulje putkilo käytön jälkeen.

null

Aqua, Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Alcohol denat., Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Methylpropanediol, Mica, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Xylitylglucoside, Hydrolyzed Algin, Maris Aqua, Laminaria Digitata Extract, Tocopherol, Dimethicone/PEG-10/15 Crosspolymer, Xylitol, Methyldihydrojasmonate, Sodium Citrate, Glucose, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Anhydroxylitol, Dipropylene Glycol, Magnesium Stearate, Sucrose, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Aluminum Hydroxide, Phenoxyethanol, CI 77891.
Varotoimet:
Ei lasten ulottuville. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta limakalvojen tai silmien kanssa. Huuhtele huolellisesti vedellä silmäkosketuksen sattuessa. Jos ihoärsytystä tai herkistymistä ilmenee, lopeta käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä, jos oireet jatkuvat yli 48 tuntia. Tuotteen käyttöä ei suositella, jos saat allergisia reaktioita jostain sen ainesosasta. Älä käytä vaurioituneella iholla. Käytä vain kerran päivässä. Älä käytä, jos pakkaus on vaurioitunut. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Ei suositella alle 16-vuotiaille lapsille. Avattu tuote on suositeltavaa käyttää 12 kuukauden kuluessa. Säilytä alle 30 °C.
Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

20 ml