REMESCAR SAGGING EYELIDS VOIDETUUBI 8 ML

Remescar Sagging Eyelids on kehitetty kiristämään ihoa välittömästi silmäluomen yläpuolella ja kohottamaan riippuvia silmäluomia.
Levitä voide ja anna sen imeytyä ihoon hetken ajan. Havaitset näkyvän eron jo muutamassa minuutissa. Tulos pysyy näkyvissä jopa 10 tunnin ajan. Suosittelemme, että silmänympärysalue kosteutetaan ensin kosteuttavalla silmänympärysvoiteella. Remescar Sagging Eyelids -voiteen tulokset ja teho on kliinisesti todistettu. Voide sopii kaikille ihotyypeille.
Remescar hyödyntää fytoaktiivisen kompleksin, seesamista peräisin olevan nesteen ja rikastettujen merivesimikropartikkelien ainutlaatuista yhdistelmää.
Tämä innovatiivinen yhdistelmä on kolmivaikutteinen:
1. Kiinteyttävä vaikutus
2. Välitön vaikutus
3. Kohottava vaikutus
Kolmivaikutteinen voide kohottaa välittömästi roikkuvia silmäluomia ja kiinteyttää löysää ihoa jo muutamassa minuutissa.
Pakkauskoko:
8 ML
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
2211399
46,82 €
5 852,50 € / 0.0080
Käyttöohje:
Remescar Sagging Eyelids ei ole tavallinen silmänympärysvoide, joten on tärkeää noudattaa käyttöohjeita parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Vaihe 1: Puhdista kasvot hellävaroen ja taputtele kuiviksi.
Vaihe 2: Jos käytät kosteusvoidetta (päivävoidetta tai silmänympärysvoidetta), anna voiteen kuivua täysin ennen kuin levität Remescar Sagging Eyelids -tuotetta.
Vaihe 3: Purista pieni määrä Remescar Sagging Eyelids -tuotetta sormenpäähän. Käytä vain riisinjyvän kokoinen määrä tuotetta; pienempi voidemäärä ei ole riittävä ja suurempi määrä on yleensä liikaa, sillä tuote ei imeydy täysin ihoon tai voi aiheuttaa herkistymistä.
Vaihe 4: Hiero voidetta kummankin etusormen välissä, kunnes voide muuttuu värittömäksi (5–10 sekuntia). Varmista, että sormien välissä on vielä tarpeeksi voidetta. Jos se ei tunnu enää kostealta, ota uudestaan pieni määrä voidetta sormenpäähän. Tämä on tärkeä vaihe, jotta Remescar Sagging Eyelids toimii oikein.
Vaihe 5: Levitä voide varovasti sormenpäällä suoraan yläluomen luomivakoon; aloita silmän sisänurkasta ja liiku kohti ulkonurkkaa luomivakoa pitkin. Levitä tarvittaessa hieman ylöspäin kohti kulmaluuta. Vältä levittämästä voidetta liikkuvalle yläluomelle ja lähelle silmiä, sillä tuote leviää, kun se lämpenee ruumiinlämmön vaikutuksesta.
Vaihe 6: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, pidä silmät kiinni 3-4 minuutin ajan tuotteen kuivuessa (leyhyttely nopeuttaa kuivumista). Pyyhi ylimääräinen voide pois paperipyyhkeellä ja vedellä, jos voidetta on käytetty liikaa.
Pese kädet ja sulje putkilo käytön jälkeen.

null

Aqua, Glycerin, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Silicate, Acrylates Copolymer, Meadowfoam Estolide, Phenoxyethanol, Albizia Julibrissin Bark Extract, Maris Aqua, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, VP/Polycarbamyl Polyglycol Ester, Hydrolyzed Sesame Protein PG-Propyl Methylsilanediol, Hydrolyzed Algin, Sucrose, Sodium Benzoate, Darutoside, CI 16035, CI 19140.
Varotoimet:
Ei lasten ulottuville. Käytettävä ohjeiden mukaan. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kosketusta limakalvojen tai silmien kanssa. Huuhtele huolellisesti vedellä silmäkosketuksen sattuessa. Vältä liiallista altistumista auringolle. Lopeta käyttö, jos ilmenee ärsytystä tai herkistymistä (punoitusta, kipua jne.). Jos ihoärsytystä tai herkistymistä ilmenee, lopeta käyttö ja kysy neuvoa lääkäriltä, jos oireet jatkuvat yli 48 tuntia. Tuotteen käyttöä ei suositella, jos saat allergisia reaktioita jostain sen ainesosasta. Älä käytä vaurioituneella iholla (esim. avohaavoissa tai infektoituneissa haavoissa, kolmannen asteen palovammoissa, aknessa, ihottumassa). Käytä vain normaalilla, terveellä infektoitumattomalla iholla. Käytä vain kerran päivässä. Älä käytä valmistetta jatkuvasti yli neljän viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi ja tuoteriippuvuuden välttämiseksi anna ihon levätä muutama päivä (4-5 päivää) sen jälkeen, kun olet käyttänyt tuotetta päivittäin neljän viikon ajan. Jos tuotetta käytetään satunnaisesti, lepojaksoa ei tarvita. Älä käytä, jos pakkaus on vaurioitunut. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille. Ei suositella alle 16-vuotiaille lapsille. Avattu tuote on suositeltavaa käyttää 12 kuukauden kuluessa. Tuote on suositeltavaa säilyttää viileässä, kuivassa paikassa alle 30 °C.
Ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

8 ml