Remescar Vitamin C & Hyaluronic Acid Serum 30 ML

Remescar Vitamin C & Hyaluronic Acid Serum on tehokas kasvoseerumi, joka häivyttää tummia läiskiä ja hyperpigmentaatiota iholla. Seerumi korjaa ihoa kirkastaen sitä, kosteuttaa tehokkaasti ja tasoittaa ihon sävyä.
C-vitamiini on yksi tehokkaimmista antioksidanteista ja siksi ehdoton ikääntyvän ihon hoidossa. C-vitamiini suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä ja korjaa auringon aiheuttamia ihovaurioita. Se myös tehostaa kollageenin tuotantoa, mikä kiinteyttää ihoa. Voimakkaalla, stabiloidulla 45-prosenttisella C-vitamiinikompleksilla pyritään saavuttamaan parhaat mahdolliset hyödyt ja tehokkaat tulokset.
Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ja kiinteyttää ja täyteläistää ihoa antaen nuoremman ilmeen.
Mikrobiomiteknologia vahvistaa ihon ekosysteemiä ja sen luonnollista suojaa ulkoisia tekijöitä, kuten saasteita ja stressiä, vastaan. Se auttaa tasapainottamaan ihoa antaen säteilevän ilmeen. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että tällä teknologialla on suotuisa vaikutus ihon sävyyn yhdessä
Pakkauskoko:
30 ML
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta ei ole varastossa, mutta on tilattavissa
SKU:
2210649
35,58 €
1 186,00 € / 0.0300
Käyttöohje
1. Puhdista kasvot ja taputtele kuiviksi.
2. Levitä pieni määrä halutulle alueelle (kasvoihin, kaulalle ja dekolteelle). Vältä silmänympärysaluetta.
3. Anna kuivua täysin ennen kosteusvoiteen levittämistä.
Suositeltavaa käyttää aamuisin. Ravistettava hyvin ennen käyttöä.

null

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Laminaria Digitata Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Saccharide Isomerate, Sea Water, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG-100 Stearate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.
Varotoimet:
Ei Lasten ulottuville. Vain ulkoiseen käyttöön. Ravistettava ennen käyttöä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

30 ml