Esolief 20x10 ml

ESOLIEF® ruokatorven limakalvon suojaavaan hoitoon
ESOLIEF® tarjoaa nopean lievityksen ruokatorven refluksitaudin oireisiin, kuten närästykseen, ylävatsan kipuihin, hapon nousemiseen ruokatorveen, ärsytysyskään ja äänihäiriöihin.
Pakkauskoko:
20x10 ml
Markkinoija:
Sabora Pharma Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
9268586
18,70 €
93,50 € / 0.2000
ESOLIEF® sisältää hyaluronihappoa ja kondroitiinisulfaattia, jotka voivat edistää ruokatorven limakalvon suojaa. Limakalvolle hyvin kiinnittyvän eli bioadhesiivisen ainesosan (poloksameeri 407) ansiosta ESOLIEF® valmiste mahdollistaa hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaatin pysymisen ruokatorven seinämässä ja vaikuttaa osaltaan suojaavasti vatsan erittämän suolahapon ja pepsiinin vaikutuksia vastaan. Kondroitiinisulfaatilla on myös ruokatorven limakalvojen paranemisprosessia edistävä vaikutus.
Ota yhden annospussin sisältö jokaisen aterian jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa tai terveydenhuollon ammattilaisen antamien ohjeiden mukaisesti.
20 kpl 10 ml:n annospussia otettavaksi suun kautta.
Hyaluronihapon natriumsuola, kondroitiinisulfaatti, poloksameeri 407, polyvinyylipyrrolidoni, ksylitoli, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, aromit, puhdistettu vesi.
VASTA-AIHEET
Älä käytä, jos olet yliherkkä yhdelle tai useammalle aineosalle. Vaikka tunnettuja haittavaikutuksia ei ole, tätä tuotetta ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Älä anna valmistetta alle 12-vuotiaille lapsille.
VAROITUKSET
Älä ylitä suositeltua annosta. Älä käytä tuotetta pakkauksessa mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Älä käytä, jos pakkaus on auki tai vaurioitunut. Jos oireet pitkittyvät, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Jos haittavaikutuksia ilmenee, lopeta hoito ja ota yhteyttä lääkäriin. Yhteisvaikutuksia muiden suun kautta otettavien valmisteiden kanssa ei ole tiedossa.
Vaikka tunnettuja haittavaikutuksia ei ole, tätä tuotetta ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)