Uusi apteekkari Päivi Pelkonen aloitti Hollolassa 20.1.2017

with Ei kommentteja

Uusi apteekkari tervehtii

Apteekkari Päivi Pelkonen Hollolan apteekki
Päivi Pelkonen
apteekkari, farmasian tohtori

Aloitin apteekkarina Hollolan apteekissa 20.1.2017. Tutustuminen asiakkaisiin, henkilökuntaan ja apteekin toimintatapoihin alkaa tästä. Apteekki on kaikin puolin hyvässä kunnossa, kiitos siitä edeltäjälleni apteekkari Tapio Rytilälle. Tästä on hyvä jatkaa hollolalaisten lääkehuollosta huolehtimista yhdessä mukavan henkilökunnan kanssa.

Hollolan apteekki sijaitsee keskeisellä paikalla, tilamme ovat toimivat ja valikoimamme kattava. Meillä on töissä 21 sitoutunutta apteekkialan ammattilaista ja he kaikki jatkavat nk. vanhoina työntekijöinä apteekin palveluksessa. Tulen edelleenkin pitämään huolta, että henkilökunnan osaaminen ja valikoiman laajuus täyttävät hollolalaisten tarpeet ja toiveet.

Pidän asiakaspalvelusta ja toivon, että ehdin jatkossa myös palvelemaan asiakkaita päivittäin. Tulkaa nykäisemään hihasta ja tutustumaan! Huoletta saa sinutella.

Kaikki apteekkarit ovat peruskoulutukseltaan proviisoreja; minäkin olen valmistunut Kuopion yliopistosta. Sen jälkeen väittelin tohtoriksi toksikologiasta ja työskentelin tutkimustyössä sekä kotimaassa että ulkomailla mm. WHO:n syöpätutkimuskeskuksessa. Käytännön apteekkityöstä sain kokemusta ollessani 90-luvulla perusproviisorin työssä Kiteen apteekissa useita vuosia. Sen jälkeen olen ollut apteekkarina ensin Simpeleellä ja sitten Savonlinnassa. Savonlinnassa joudun vielä piipahtamaan melkein viikoittain syksyyn saakka kunnes sinne valittu uusi apteekkari pääsee aloittamaan.

Mieheni on maanviljelijä, joten myös maatalon työt ovat tulleet tutuiksi. Olen innokas kuntoilija ja hyötyliikunnan harrastaja. Suunnistus, lumikenkäily, marjojen ja sienten keruu sekä kuntosali vievät sen vähäisen vapaa-ajan mitä yrittäjällä on. Onneksi koko perhe harrastaa yhdessä.

Tervetuloa!

Päivi Pelkonen