Liity Hollolan apteekin kanta-asiakkaaksi

Hyvä asiakkaamme,

olemme 01.01.2019 alkaen osa Avainapteekit-ketjua. Avainapteekit ovat kaikki yksityisiä, suomalaisia apteekkeja.

Meillä on Avainasiakasohjelma, joka palkitsee ostojen keskittämisen. Kaikki reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta ja sen saat heti kassalla. Ostohyvitystä saat kaikista normaalihintaisista tuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä ja vain omasta Avainapteekistasi. Tällä hetkellä verkkoapteekin kautta tehtävät ostokset eivät valitettavasti kerrytä ostohyvitysalennusta.

Ostot kalenterivuodessa alennus-%
50-100€ 1%
101-200€ 2%
201-300€ 3%
301-500€ 4%
>500€ 5%

-

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä Avainapteekit-lehdessä esitellään kuukausittain vaihtuvat Avaintarjoukset ja ne ovat voimassa kaikissa Avainapteekeissa. Jatkossa Avaintarjoukset tulevat olemaan voimassa ainoastaan Avainasiakkaille.

Kaikki ostotietosi tallentuvat asiakasrekisteriimme, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Käsittelemme henkilötietojasi EU:n tietosuoja-asetuksen ja apteekkitoimintaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Avainasiakasrekisterin ajantasainen tietosuojaseloste on saatavilla verkkosivuiltamme ja apteekin henkilökunnalta.

Nykyinen kanta-asiakkuutesi muuttuu automaattisesti Avainasiakkuudeksi. Mikäli et halua kanta-asiakkuutesi muuttuvan Avainasiakkuudeksi, ilmoita siitä apteekkiin, niin kanta-asiakkuutesi päätetään.

Jos et ole Avainasiakas, liityt helposti täyttämällä liittymislomakkeen verkossa.

Ystävällisin terveisin,

Hollolan Apteekki